Butiken

Sea Hund & Katt ligger i Kungens Kurva strax söder om Stockholm och har funnits där sedan 1985. Vår verksamhet bygger på bra priser och god service med många års erfarenhet av djurfoder och tillbehör. Hos oss är du och dina husdjur alltid välkomna! Vår kunniga och trevliga personal finns alltid till hands, när du har frågor eller behöver hjälp.

I December 2011 flyttade vi in i vår nya lada.


Senaste inläggen

Fästingår

Medan solen och värmen så sakta kommer, kryper även fästingarna fram. Nu är det hög tid att skydda din bästa vän mot krypen! De vaknade tidigt här i Kungens Kurva, och det verkar bli ett riktigt fästingår.

Vi säljer endast produkter utan starka kemikalier, exempelvis halsband och spray från Petwise. Den aktiva ingrediensen olja från citroneukalyptus, som är ett väl beprövat ämne för ohyreavvisning. Petwise är godkänt av kemikalieinspektionen.

Petwise fästinghalsband för katt

Petwise fästinghalsband för hund small

Petwise fästinghalsband för hund medium/large

 

Vi har även kostillskottet Fixodida, ett naturligt skydd mot fästingar utan negativa sidoeffekter. Finns som pulver och tabletter.

En giftfri metod som också är populär är högfrekvensdosor att sätta i halsbandet. Den lilla dosan ger ifrån sig ett högt ljud som är obehaglig för fästingar. Ljudet ligger på en frekvens som varken vi eller våra husdjur hör.

Fästingvakt elektronisk 2 cm

Själv använder jag ett fästinghalsband från Petwise. Välkommen in i butiken för att få råd om vilka produkter som passar just din bäste vän.

/Sessan

sessaniriyalhuset

  1. Design till lågpris Lämna ett svar
  2. Nya nyttiga godisar Lämna ett svar
  3. Hurtta Active Harness – nyhet i butik Lämna ett svar
  4. Ny favorit – Blinkbollen! Lämna ett svar
  5. Torr hud och pälsfällning? Lämna ett svar
  6. Fyrbenta påskkärringar Lämna ett svar
  7. Glide n´ Seek Lämna ett svar
  8. Vårfynda vinterkläder! Lämna ett svar
  9. If it fits, it sits. Lämna ett svar